Båstad: Köpmansgatan – ny vattenservis

NSVA kommer att installera en ny vattenservis till en ny fastighet på Köpmansgatan i Båstad.

Det här gör vi

NSVA kommer att genomföra en framdragning av en ny vattenledning, eftersom det finns behov av en ny vattenservis till en nybyggnation på Köpmansgatan.

Så påverkas du

I samband med inkopplingsarbeten och akuta vattenläckor kan vattnet behöva stängas av. Planerade vattenavstängningar aviseras alltid till fastighetsägarna.

Vattenavstängning och risk för missfärgat vatten
När vattnet kommer tillbaka efter att ha varit avstängt kan det bli luft i ledningarna och missfärgat vatten. Spola kallvatten i flera kranar tills vattnet är klart igen innan det används. Missfärgningen är generellt sett ofarlig, men vi rekommenderar för säkerhets skull att inte använda det till mat och dryck. Missfärgat vatten kan också missfärga tvätt. Kontakta oss om missfärgningen inte försvinner efter en stunds spolning. Läs mer om råd kring missfärgat vatten.

NSVA har en sms-tjänst som används vid akuta och planerade driftstörningar. Gå gärna in på NSVAs webb för att kontrollera om ditt nummer är knutet till din adress. Aktuell driftinfo finns också att läsa här. NSVA kommer fortlöpande att meddela dig om uppdaterade tider och andra omständigheter som berör dig. Tack för ditt tålamod!

Så påverkas trafiken
Det kommer vara begränsad framkomlighet och parkeringsmöjlighet för fastigheter vid arbetsområdet. Ett körfält kommer också att stängas av vid arbetsområdet.